Mikroalgák:
Az Isten ajándéka. Több millió éve léteznek az óceánok mélyén. Földünk
oxigén készletének 90%-át az algák biztosítják. Az algák a legtöbb vitamin
és ásványianyagok forrása. Számos országban a táplálkozás fontos része.
A 90-es évek közepe óta különböző egyetemek és kutatóközpontok
közreműködésével jelentős mennyiségű adatokat gyüjtöttek össze az
algák tanúlmányozása során. Testünk számára a legnagyobb veszélyt a
szabadgyökök jelentik. A szabadgyökök megtámadják a testünk sejtjeit
így komoly betegségeket okozhatnak. Pl.: rák, reuma, alzheimer-kór,
ízületi gyuladás, szürkehályog. A mikroalgákból olyan táplálékkiegészítőt
készítettek amelyek szervezetünk segítségére lehetnek a betegségek
megelőzésében és lekűzdésében. Az algákból fogyasztott
táplálékkiegészítők segítik a szervezetünk méregtelenítését és
immunrendszerünk megerőssödését. véd a szabadadgyökök ellen,
biztosítja a táplálékozáshoz szükséges enzimeket , ezzel könnyíti az
emésztést. A benne lévő klorofil kiválló tisztító, fertőtlenítő sejtregeneráló
szer. Fontos , hogy az algákban található szénhidrátok nem emelik a
vércukorszintet ezért cukorbetegek is fogyaszthatják. Az algákat
kitermelésük után megfelelő eljárásokkal tartósítják, hogy megőrízzék a
bennüklévő hatóanyagukat. Szárítás után poralakban kerülnek forgalomba.
forgalomban.
Nézze meg az algákról szóló videófelvételt a képre kattintva.
Sajnos ez a videó felvétel még nem működik, a Hupont.hu weblapokon még videó nem helyezhető el. A jövőben ez lehetséges lesz, addig is elnézésüket kérem.